Ik kan mijzelf Helen

3-Daagse training “Ik kan mijzelf Helen”

Hoe zou het zijn als het jou lukt om iets wat van binnen beschadigd is, pijn doet en in de weg zit, vanuit je eigen authentieke kern weer te helen? Wij leren jou in drie dagen de kwaliteit van het leven voor jezelf en voor je eventuele partner te verbeteren. Door naar je lichaam te luisteren en liefdevol, aandachtig en effectief aan de slag te gaan met jouw blokkades, trauma’s en pijnstukken.

Inhoud van de training

In deze driedaagse training kom je fysiek, emotioneel en mentaal in beweging. Deelnemen kan zowel individueel als met je partner in een groep die wij bewust klein en overzichtelijk houden. Begeleiders Gerbrand Martini en Rita Kroeze laten je een bewuste verbinding met jezelf ervaren door een combinatie van fysiek bewegen, cranio-sacrale begeleiding en transformatie coaching.

Transformatie coaching en Cranio-sacrale begeleiding

Transformatie coaching is een extra verdiepende coachingsvorm rondom het veranderen vanuit het reeds in jou aanwezige potentieel. Met Cranio-sacrale begeleiding worden storingen door stress, ziekte of emoties verholpen die in het bindweefsel energie afremmen of blokkeren. Hierdoor gaat het zelfherstellend vermogen van het lichaam weer goed functioneren.  

De waarde van trainen in een groep

Met een kleine groep worden je gevoelens en gedachten door gerichte aandacht van de anderen versterkt en eerder ontdekt. De anderen kunnen je motiveren, stimuleren en spiegelen, zodat je je in een veilige setting bewust wordt van wat er wérkelijk in jou speelt.

Issues van jou kunnen effect hebben op anderen, of de jouwe kunnen een medicijn zijn voor de ander. Pijn die je opdeed in je leven ontstond altijd in relatie met anderen, het oplossen ervan gaat ook het beste in relatie met anderen! Groepsdynamiek en interactie bleken bij onze eerdere edities een waardevolle bijdrage aan ieders helingsproces.

De driedaagse training bestaat uit:
  • Bewegingsoefeningen door Gerbrand die als bewegings- en lichaamslezer je ondersteunt bij het liefdevol accepteren van jezelf.
  • Indien nodig een behandeling door Rita, Spiritueel Cranio-sacraal begeleider.
  • Transformatiecoaching door Gerbrand Martini, Rita Kroeze en assistenten in de vorm van groeps- en individuele begeleiding om zicht te krijgen op wat je belemmert in het creëren van een bewuste verbinding met jezelf.
Voor wie

Wil je het heft in eigen handen nemen en leven vanuit je eigen waarheid? Ben je nieuwsgierig en heb je het verlangen om spiritueel te groeien? Wil je beter herstellen van lichamelijke klachten? Wil je bewust in verbinding zijn met jezelf en met een ander? Je bent van harte welkom in de driedaagse training “Ik kan mijzelf Helen”

Agenda 2022
3-Daagse Training “Ik kan mijzelf Helen”

Vrijdag 26 t/m Zondag 28 augustus
Investering € 595,00 ALL-IN
Praktische Informatie
  • Deze 3-Daagse Training wordt gegeven van vrijdag 26 augustus t/m zondag 28 augustus 2022.
  • Training vindt plaats in onze eigen trainingslocatie vlakbij het NS-Station van Deventer.
  • Trainingstijden zijn van 10.00-16.00 uur. 
  • Investering in jezelf € 595,00 ALL-In (inclusief koffie, thee en elke dag een uitgebreide lunch).

 

Ervaringen van vorige deelnemers

“Dit is een cadeau aan jezelf die eigenlijk verplicht zou moeten zijn voor iedereen”.
Van Karlijn.
“Een training waarbij je via he doen van vrij éénvoudige oefeningen veel over jezelf en je eigen innerlijke emotie bewust wordt. Gerbrand coacht je hierin treffend en vakkundig”.
Van Petra.

“Deze training maakt je vrij van negativiteit”.
 
Van Maribel. 
“Ik kan mezelf inderdaad helen én ik weet nu ook hoe, omdat ik het al heb ervaren tijdens deze training!
Van Janneke. 
“Een training die je hart verwarmt, je lichaam in balans brengt, je geest bevrijdt. Je in verwondering brengt over wat je in je hebt, een training die ik ieder mens gun!” 
Van Jacqueline. 
“Het is nooit te laat voor verandering van binnenuit en vertrouw op je gevoel” 
Van Mark. 

CONTACTGEGEVENS
Nuova Strada Jongens in hun Kracht
Manegestraat 3 7413 VA Deventer
E-mail gerbrand@jongensinhunkracht.nl
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring  Nuova Strada
Google’s Privacy Policy, Terms of Service
Beeldmerk van Nuova Strada Jongens in hun Kracht

Abonneer je op onze Nieuwsbrief!

Volgens ons op