Jongens in hun Kracht Individueel

Jongens in hun Kracht Individuele Training

Er zijn verschillende oorzaken waardoor je de verbinding met jezelf kwijt raakt. De gevolgen hiervan zijn somatische klachten, frustraties, agressie en verharding. Het uniek trainingsprogramma jongens in hun Kracht® help je met creëren van een bewust verbinding met jezelf. 

In beweging komen

De bewegingsoefeningen van dit unieke trainingsprogramma nodigt je uit om fysiek, emotioneel en mentaal in beweging te komen. Vanuit deze beweging helpt het trainingsprogramma je te verbinden met jezelf en in contact te blijven met dat wat je voelt. 

Voor Wie

Jongens in hun Kracht® Individuele Training wordt gegeven aan jongens, meisjes vanaf 5 jaar waarbij de ouders en/of opvoeders actief worden betrokken bij de training. De individuele trainingen Jongens in hun Kracht® heeft ook verbluffende resultaten voor werkgerelateerde klachten, denk aan burn-out, energielekkages, hoog gevoeligheid, pestgedrag op de werkvloer

Jongens in hun Kracht Coach bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar door Nuova Strada geceritfeerde  Jongens in hun Kracht Coach in jou buurt? Op deze website vind je een overzicht van alle door Nuova Strada gecertificeerde Jongens in hun Kracht Coaches. 

Jongens in hun Kracht Scholen in Nederland

Naast de gecertificeerde Jongens in hun Kracht Coaches heeft Nederland inmiddels twee gecertifieerde Jongens in hun Kracht Scholen die dagelijks het Jongens in hun Kracht trainingsprogramma naast hun lesprogramma’s aanbieden.

CONTACTGEGEVENS
Nuova Strada Academie
Manegestraat 3 7413 VA Deventer
E-mail gerbrand@jongensinhunkracht.nl
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring  Nuova Strada
Google’s Privacy Policy, Terms of Service
Beeldmerk van Nuova Strada Jongens in hun Kracht

Abonneer je op onze Nieuwsbrief!

Volgens ons op