Omgaan met Jongensenergie

Workshop Jongensenergie

Omgaan met jongensenergie kun je leren. Jongensenergie kent geen kaders en begrenzing. Het is een bewegende, naar buiten gerichte energie. Jongensenergie is vaak het meest zichtbaar in jongens, maar is ook aanwezig in meisjes, vrouwen en mannen.

Wij hebben allemaal Jongensenergie

Jongensenergie is een andere energie dan meisjesenergie, die bij ons allemaal aanwezig is, maar die van nature meer verbindingzoekend is. Als yin en yang zijn beide energieën met elkaar verbonden; de een kan niet zonder de ander. 

In verbinding zijn met Jongensenergie

Maar hoe ga je nu precies met jongensenergie om? Hoe hou jezelf staande als deze energie op je afkomt, in jezelf of van buitenaf naar jou toe?

“Hoe ga je om met jongensenergie
die op je afkomt
en/of door je lichaam raast?”  

In deze Workshop Jongensenergie kom je zelf in beweging. Je leert via diverse bewegingsoefeningen hoe je kunt omgaan met deze jongensenergie door ermee in verbinding te gaan en te blijven.

Vechten, vluchten of krachtig blijven staan

Jongensenergie voelt als vluchtig, snel en lastig om grip op te krijgen. Negen van de tien keer heb je de neiging, mentaal, emotioneel en fysiek ertegenin te gaan of juist je ervan af te keren. En hoe vaker je dit hebt gedaan, hoe meer je gaat beseffen dat dit niet het gewenste resultaat oplevert. Bovendien kost het je fysiek, emotioneel en mentaal veel energie.

“Krachtig blijven staan
in elke situatie
kun je trainen en je eigen maken.”

Creëren van een bewuste verbinding met jezelf

Kun je dit leren en ook direct toepassen in je eigen leven en op de werkvloer? Ja dat kan! Kom in beweging en schrijf je in voor deze Workshop Jongensenergie. Maak kennis met de basisprincipes van ons unieke trainingsprogramma Jongens in hun Kracht.

De bewegingsoefeningen van dit trainingsprogramma zorgen in eerste instantie ervoor dat je weer bewust in verbinding komt met de natuurlijke energiestroom in je lichaam. Daarna leer je door diverse grond- en bewegingsoefeningen je balans en daarmee je stabiliteit te versterken. Hiermee ontwikkel je een krachtige lichaamshouding. Deze krachtige lichaamshouding is een basis voor het creëren van een nieuwe verbinding met jezelf.

Praktische informatie Workshop Jongensenergie

In deze Workshop Jongensenergie kom je als individu in een groep, of met je team (min. 4 en max. 12 personen) actief in beweging. De workshop bestaat uit één dagdeel (voor data zie agenda) en vindt plaats op onze eigen trainingslocatie. 

De investering voor deelname bedragen € 45,00 p.p. inclusief koffie, thee en iets lekkers. Schrijf je je na deze workshop in voor de opleiding Jongens in hun Kracht Basis Coach, dan ontvang je € 75,00 korting op de investering voor deze opleiding.  

De workshop Jongensenergie is bestemd voor professionals

Deze Workshop Jongensenergie is speciaal door Nuova Strada ontwikkeld voor professionals zoals docenten, leerkrachten, kindercoaches, kindertherapeuten, pedagogisch medewerkers, budo trainers, interne begeleiders en jeugdwerkers die door middel van ervaringsgericht leren zichzelf willen ontwikkelen.

Agenda 2020
Workshop Jongensenergie

De workshop vindt plaats
in Deventer

Woensdagmiddag
16 sept. 13.30-16.30
————————–
Zaterdagmiddag
19 sept. 13.30-16.30

INVESTERING € 45,00 ALL-IN

Omgaan met jongensenergie volgens de jongens in hun kracht trainingsprogramma
Alles begint met het bouwen van een krachtig fundament
CONTACTGEGEVENS
Nuova Strada Academie
Manegestraat 3 7413 VA Deventer
E-mail gerbrand@jongensinhunkracht.nl
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Google’s Privacy Policy, Terms of Service