Opleiding Basic Coach

Opleiding Jongens in hun Kracht Basic Coach

Ben je enthousiast geworden en wil je Jongens in hun Kracht al meteen inzetten in de praktijk, Meld je direct aan voor de opleiding Jongens in hun Kracht Basic Coach.

In deze kortdurende opleiding word je opgeleid tot een volwaardig Jongens in hun Kracht Coach. In acht trainingsdagen leiden we je op tot gecertificeerd basistrainer van ons trainingsprogramma Jongens in hun Kracht.

Individuele Training Jongens in hun Kracht

De opleiding Basic Coach leidt je op tot het geven van Jongens in hun Kracht individuele trainingen aan jongens, meisjes en volwassenen. Vanaf het moment dat je met de opleiding start kom je actief in beweging. Tussen de opleidingsdagen door kun je de bewegingsoefeningen al meteen inzetten in je eigen praktijk, klas of werkomgeving.

Je leert je cliënten of leerlingen hiermee te aarden, buikcontact te creëren en het hoofd leeg te maken. Ook worden ze veerkrachtiger en stabieler in denken, voelen en communiceren, en leren om ruimte te geven aan hun boosheid, frustratie, onzekerheid. Dit met subtiel en gemakkelijke oefeningen die iedereen zich eigen kan maken.

Inhoud van de Opleiding Basic Coach

Deze opleiding kenmerkt zich door een uitgekiende combinatie van praktijk en theorie. In acht opleidingsdagen leer je het complete basisprogramma van Jongens in hun Kracht.

Het basisprogramma bestaat uit 21 bewegingsoefeningen verdeeld over vier modules: 1. Grondwerk, 2. De Basishouding, 3. Krachtige Lichaamshouding en 4. Intake & Bewegen.

De Opleiding is ervaringsgericht leren

Je krijgt een ervaringsgerichte opleiding. Onder deskundige begeleiding van Gerbrand Martini en Rita Kroeze kom je zelf in beweging, waarbij persoonlijke ontwikkeling en groei centraal staat. Hierdoor wordt het eenvoudiger om je cliënten te doorgronden en te sturen.

Je ervaart zelf wat het betekent om in je eigen kracht te gaan staan, zodat jij vanuit jouw authenticiteit jongens, meisjes en volwassenen in hun kracht kan zetten. 

Gecertificeerde Jongens in hun Kracht Coach

Na een succesvolle afronding van deze opleiding ben je een gecertificeerde Jongens in hun Kracht Basic Coach en kun je onder licentie van Nuova Strada Academie het Jongens in hun Kracht trainingsprogramma direct in praktijk brengen.  

Automatische wordt je dan ingeschreven in het register Jongens in hun Kracht Coaches, trainers en scholen, zodat werkgevers of opdrachtgevers kunnen zien dat je een JIHK-erkenning hebt.

Agenda 2021 
OpleidingJongens in hun Kracht 
Basic Coach

Opleiding start in Deventer
Vrijdag 5 & Zaterdag 6 maart 2021
————————–
Vervolg Opleiding 
Vrijdag 26 & Zaterdag 27 maart  &
 Vrijdag 23 & Zaterdag 24 april   
————————–
Afronding en Certificering
Vrijdag 14 & Zaterdag 15 mei
————————–
Zie Agenda

INVESTERING € 1495,00 ALL-IN
(Betaling in drie termijnen is mogelijk.
er zijn nog 10 plekken vrij)

Praktische informatie
over de Opleiding 

  • De opleiding bestaat uit acht opleidingsdagen (4 keer een 2-daagse training) inclusief twee praktijkdagen.
  • Trainingstijden zijn Vrijdag 13.00-20.00 uur en Zaterdag 10.15 -17.00 uur.
  • Inclusief koffie, thee, uitgebreid avondmaal en middaglunch.
  • Je ontvangt een opleidingsmap met beeldmateriaal.
  • Na de eerste 2-daagse training vindt er een persoonlijke tussenevaluatie plaats.
  • De totale studiebelasting bedraagt circa 80 uur over een periode van 12 weken.
  • Maximale aantal deelnemers per opleiding is 10 personen.
Meer informatie over deze Opleiding 

Wil je meer informatie over deze opleiding download dan de folder  met het bijbehorende opleidingsschema. Je kunt ook persoonlijk contact opnemen met Gerbrand Martini. 

Heb je enkele twijfels 

Voordat je een definitieve beslissing neemt, adviseren we je deel te nemen aan een Ervaringsworkshop Jongens in hun Kracht of de Workshop JongensenergieNa deelname heb je dan een goed beeld van wat je kunt verwachten. 

CONTACTGEGEVENS
Nuova Strada Academie
Manegestraat 3 7413 VA Deventer
E-mail gerbrand@jongensinhunkracht.nl
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Google’s Privacy Policy, Terms of Service

Abonneer je op onze Nieuwsbrief!