Opleiding voor Professionals

Opleiding Jongens in hun Kracht voor professionals

Heb jij als professional het verlangen om je cliënten of jouw leerlingen samen met hun ouders, in hun authentieke kracht te zetten?  Wil je daarbij, naast een goed gesprek, ook gebruik maken van beweging en lichaamswerk als één instrument? Een instrument dat je bovendien makkelijk kunt inzetten naast je bestaande coachingstechnieken?

Waardevol Trainingsprogramma

Nuova Strada heeft speciaal voor professionals in de jeugdzorg, onderwijs en coachingswereld het trainingsprogramma Jongens in hun Kracht ontwikkeld. Jongens in hun Kracht is waardevol omdat het gebruikmaakt van eenvoudige bewegingsoefeningen in combinatie met lichaamswerk. Door dit trainingsprogramma uit te voeren ontstaat er een directe verbinding met je lichaam. Je wordt lichaamsbewust; dit lichaamsbewustzijn is de ingang naar je authentieke kracht.

De rode draad van Jongens in hun Kracht

De rode draad van het trainingsprogramma bestaat uit meerdere componenten. De kern is onze ervaring: “één beweging zegt meer dan duizend woorden.” Een lichaam is wijs. In de beweging zit de informatie waarmee alles helder en zichtbaar wordt. De eenvoudige en subtiele bewegingsoefeningen zetten een heel persoon in beweging en daarmee ook het hele systeem rondom één persoon, gezin of groep mensen.

Een andere component is de unieke combinatie van deze bewegingsoefeningen met lichaamswerk tot één krachtig instrument. Je komt niet alleen fysiek, maar ook emotioneel en mentaal in beweging. De oefeningen en het lichaamswerk leren je te voelen wat er in je lichaam gebeurt. Dit helpt je alles wat jij niet bent, maar wel met de jaren hebt aangeleerd, los te laten en zo de verbinding met jouw authentieke kracht te herstellen.

Meer weten over Jongens in hun Kracht voor Professional?

Wil je meer weten over de Opleiding Jongens in hun Kracht voor professionals? Doe mee met een Ervaringsworkshop Jongens in hun KrachtHeb je een vraag of wil je ons persoonlijk spreken? Stel je vraag via het contactformulier of neem direct contact op met Gerbrand Martini.
Tel:
0570-607636 Mob: 06-29057884 

4.4/5
Reviews

Deze opleiding zet je letterlijk in beweging. Johannes (Leerkracht) 9 | Zeer inspirerend, verdiepend. Duidelijk en goed toepasbaar voor het werk. Merith (Kindercoach) 9 | De kernwaarden vertragen en verzachten in bewegen zijn grote Eye openers! Petra (Kernvisie coach) 8

CONTACTGEGEVENS
Nuova Strada Jongens in hun Kracht
Manegestraat 3 7413 VA Deventer
E-mail gerbrand@jongensinhunkracht.nl
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring  Nuova Strada
Google’s Privacy Policy, Terms of Service
Beeldmerk van Nuova Strada Jongens in hun Kracht

Abonneer je op onze Nieuwsbrief!

Volgens ons op