Opleiding voor Professionals

Opleiding Jongens in hun Kracht voor professionals

‘Jongens in hun Kracht’: een waardevolle opleiding voor professionals in de zorg- onderwijs- en coachingswereld. Omdat je nooit bent uitgeleerd. Werk jij in de zorg of het onderwijs, ben je coach, therapeut, leerkracht, jeugdhulpverlener, of werk je op een andere manier met mensen?

In dat geval hebben wij van Nuova Strada een unieke Opleiding Jongens Coach in hun Kracht om je kennis en vaardigheden te vergroten. Verspreid over een korte periode voor kleine groepen op onze mooie locatie vlak bij het Deventer NS-station.

Wat is de rode draad van Jongens in hun Kracht?

Veel mensen leven in deze jachtige maatschappij vooral uit hun hoofd in plaats van vrij en authentiek te leven, zoals een jong kind dat wel doet. Als je de wijsheid van je lichaam aanspreekt, dan merk je dat in je hoofd. Wie een goed verbinding met hart en buik hervindt, gaat zich weer authentiek, sterk en weerbaar voelen.

Niet in je lichaam zitten heeft een bewezen effect op je stress-level en mentale weerbaarheid. Het geeft spanning of kan een burn-out of andere gezondheidsproblemen veroorzaken. Een deel van jouw cliënten of leerlingen zal ‘het lichaam op slot hebben’ en zal baat hebben bij een lichaamsgericht aanpak met behulp van het Trainingsprogramma Jongens in hun Kracht. Want niet iedereen is geholpen met praten, voorgeschreven pillen, boekwijsheid of spreadsheets.

Praktijkgerichte opleiding

In onze Opleiding Jongens in hun Kracht voor Professionals leren wij jou de kwaliteit van leven voor jezelf en anderen te verbeteren. Dit doen we heel zorgvuldig, eenvoudig en direct toepasbaar in de praktijk. Wij leren jou te luisteren naar je lichaam. Met onze zelfontwikkelde fysieke aanpak leer je hoe zowel jij als je cliënten of leerlingen wérkelijke stappen zetten.

Persoonlijke aandacht en lichaamsgericht

De aanpak is sterk persoonlijke gericht en zonder snel-snel-aanpak. Reken niet op aangeleerde trucjes, maar iets wat je als coach zelf hebt doorleefd bij onze opleiding. Dan pas kun je het overbrengen op je eigen cliënten of leerlingen.

Je zal daarom leren je lijf te ontspannen en te voélen, je zal  beter kunnen omgaan met zaken als agressie en boosheid, in zowel jezelf als de genen met wie jij werkt. Je zal krachtiger overkomen, terwijl je helemaal je authentieke zelf bent.

Meer weten over Jongens in hun Kracht voor Professional?

Wil je meer weten over de Opleiding Jongens in hun Kracht voor professionals? Doe mee met een Ervaringsworkshop Jongens in hun Kracht of lees meer over de inhoud van de Opleiding Jongens in hun Kracht Coach.

Heb je een vraag of wil je ons persoonlijk spreken? Stel je vraag via het contactformulier of je kunt direct contact opnemen met Gerbrand Martini Tel: 0570-607636 Mob: 06-29057884 

Meer informatie Opleiding
Jongens in hun Kracht

Ga direct naar 

4.4/5
Reviews

Johannes (Leerkracht) 9
Deze opleiding zet je letterlijk in beweging

Merith (Kindercoach) 9
Zeer inspinnend, verdiepend. Duidelijk en
goed toepasbaar voor het werk

Rita (Kindertherapeut) 8,5
Vooral het lijf ervaren en dat dit een
eigen taal heeft. 

CONTACTGEGEVENS
Nuova Strada Academie
Manegestraat 3 7413 VA Deventer
E-mail gerbrand@jongensinhunkracht.nl
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring  Nuova Strada
Google’s Privacy Policy, Terms of Service
Beeldmerk van Nuova Strada Jongens in hun Kracht

Abonneer je op onze Nieuwsbrief!

Volgens ons op