Opleiding voor Professionals

Opleiding Jongens in hun Kracht voor professionals

‘Jongens in hun Kracht’: een waardevolle opleiding voor professionals in de zorg- onderwijs- en coachingswereld. Omdat je nooit bent uitgeleerd. Werk jij in de zorg of het onderwijs, ben je coach, Jeugdhulpverlener, leerkracht, therapeut, of werk je op een andere manier met mensen?

In dat geval hebben wij van Nuova Strada een kortdurende opleiding Jongens in hun Kracht Basic Coach om je vakmanschap en methodiek te vergroten. Verspreid over tien weken zijn er acht opleidingsdagen en twee praktijkdagen voor kleine groepen op onze mooie locatie vlakbij het Deventer NS station. 

Wat is de rode draad van Jongens in hun Kracht?

In onze jachtige maatschappij leven veel mensen vooral uit hun hoofd in plaats van vrij en authentiek te leven, zoals een jong kind dat nog wel doet. Veel mensen negeren hun fysieke intelligentie. Als je de wijsheid van je lichaam aanspreekt, dan merk je dat in je hoofd. Wie een goede verbinding met hart en buik hervindt, gaat zich weer authentiek, sterk en weerbaar voelen. Je leert dan immers je lichaam gebruiken zoals het oorspronkelijk bedoeld is. 

Niet in het lijf zitten heeft een bewezen effect op je stress-level en mentale weerbaarheid. Het geeft spanning of kan een burn-out of andere gezondheidsproblemen veroorzaken. Een gedeelte van jouw cliënten of leerlingen zal ‘het lichaam op slot hebben’ en zal baat hebben bij een lichaamsgerichte aanpak met behulp van het uniek trainingsprogramma Jongens in hun Kracht. Want niet iedereen is geholpen met praten, voorgeschreven pillen, boekwijsheid of spreadsheets. 

De drie opleidingsniveaus van Jongens in hun Kracht

De opleiding Jongens in hun Kracht voor professionals kent drie niveaus: de opleiding Jongens in hun Kracht Basic Coach , de opleiding Jongens in hun Kracht Advanced Coach en de Masteropleiding

Hiermee kun je volgens de richtlijnen van Nuova Strada Academie zelf individuele- en groepstrainingen geven als een gecertificeerde Jongens in hun Kracht Coach. Tijdens de opleiding ontvang je een opleidingsmap met duidelijk beeldmateriaal en er zijn evaluaties over je persoonlijke ontwikkelingen. 

Wat kun je als een gecertificeerde Jongens in hun Kracht Coach?

Bij onze opleiding leren we jou de kwaliteit van leven voor jezelf en anderen te verbeteren door naar je lichaam te luisteren. Met onze zelfontwikkelde fysieke aanpak leer je hoe zowel jij en je cliënten of leerlingen wérkelijk stappen zetten.

De aanpak is sterk persoonlijke gericht en zonder snel-snel-aanpak. Reken niet op aangeleerde trucjes, maar iets wat je als coach zelf hebt doorleefd bij onze opleiding. Dan pas kun je het overbrengen op je eigen cliënten of leerlingen.

Je zal daarom leren je lijf te ontspannen en te voélen, je zal  beter kunnen omgaan met zaken als agressie en boosheid, in zowel jezelf als de genen met wie jij werkt. Je zal krachtiger overkomen, terwijl je helemaal je authentieke zelf bent.  

Reviews over de opleiding Jongens in hun Kracht

Zeer inspirerend, verdiepend. Duidelijk en goed toepasbaar voor
het werk. “Merith Oldenboer (Kindercoach & Trainer Cijfer 9)”

Vooral het lijf ervaren en dat dit een eigen taal heeft.
“Rita Pen (Kindertherapeut Cijfer 8,5)”

“Jongens in hun Kracht
brengt
mensen fysiek,
 emotioneel en mentaal
in beweging”

CONTACTGEGEVENS
Nuova Strada Academie
Manegestraat 3 7413 VA Deventer
E-mail gerbrand@jongensinhunkracht.nl
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Google’s Privacy Policy, Terms of Service

Abonneer je op onze Nieuwsbrief!