Opleiding voor Professionals

Opleiding voor Professionals

Ben jij als (toekomstige) professional opzoek naar een nieuwe manier om jongens, meisjes en volwassenen te coachen?” “Wil je als coach meer lichaamsgericht bewegen in plaats van praten?”

Kom in beweging en schrijf je direct in voor dit bijzonder opleidingsprogramma Jongens in hun Kracht of doe mee met een “Gratis Ervaringsworkshop”

Structuur van de Opleiding
De opleiding Jongens in hun Kracht is een ervaringsgerichte opleiding waarbij persoonlijke ontwikkeling en groei centraal staat. Vandaar dat we de opleidingen in stappen aanbieden.

De opleidingsprogramma begint bij Jongens in hun Kracht Opleiding Basic Coach. Na deze basis opleiding kun je je verder ontwikkelen met de Jongens in hun Kracht  Opleiding Advanced Coach en na de advanced opleiding kun je je verder ontwikkelen tot  Jongens in hun Kracht Opleiding Master Coach.

Wie zijn onze deelnemers


Het trainingsprogramma Jongens in hun Kracht® is speciaal ontwikkeld voor (kinder)coaches, (kinder)therapeuten, leerkrachten, pedagogische medewerkers, interne begeleiders, (budo)trainers die behoefte hebben aan een andere manier van coachen en begeleiden van jongens, meisjes en volwassenen. 

De bewegingsoefeningen van dit trainingsprogramma zijn makkelijk te leren en kun je direct inzetten naast je bestaande coaching technieken en lesprogramma’s. Een specifiek aanvangsniveau voor de opleiding voor professionals is niet vereist. Het enige wat wij vragen is dat je affiniteit hebt met bewegen en dat jij, net zoals wij, persoonlijk contact en verbinding belangrijk vindt. 

Wat deelnemers teruggeven over de opleiding

Zeer inspirerend, verdiepend. Duidelijk en goed toepasbaar voor
het werk. “Merith Oldenboer (Kindercoach & Trainer Cijfer 9)

Vooral het lijf ervaren en dat dit een eigen taal heeft.
“Rita Pen (Kindertherapeut Cijfer 8,5)

“Jongens in hun Kracht brengt mensen fysiek, emotioneel en mentaal in beweging”

MEER INFORMATIE

Wil je meer informaie over ons unieke trainings- en opleidingsprogramma Jongens in hun Kracht?
Bel ons gerust: 0570-607637 of 06-29057884

CONTACTGEGEVENS
Nuova Strada Academie
Manegestraat 3 7413 VA Deventer (tevens trainingslocatie)
Tel 0570-607636 Mob 06-29057884 Gerbrand@jongensinhunkracht.nl
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
NIEUWSBRIEF ONTVANGEN?

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.