Opleiding Advanced Coach

Opleiding Jongens in hun Kracht Advanced Coach

De opleiding Jongens in hun Kracht Advanced Coach leidt je op tot het geven van individuele training aan jongens, meisjes en volwassenen met complexe problematiek. Daarnaast wordt je breed opgeleid in het geven van groepstrainingen in je eigen praktijk, school of trainingsgroep. Ik schrijf mij in voor deze opleiding.

Inhoud van de Opleiding Advanced Coach

In deze opleiding ga je in meerdere dagen zelf actief bewegen en leer je het advancedprogramma van Jongens in hun Kracht bestaande uit vijf modules, te weten:
1.Module Verbinding & Jouw Lichaam, 2. Module Afstemmen & Bewegen, 3. Module Verticaliteit & Bewegen, 4. Module Ontladen van je Lichaam & Bewegen, 5. Complexe Problematiek & Bewegen.

Naast de opleidingsdagen zijn er ook 2 praktijkmiddagen waarin je onder begeleiding zelf individuele trainingen geeft. Bovendien loop je 5 uur stage in het geven van groepstrainingen aan jongens en meisjes.

Verder leer je de theoretische achtergrond van het advanced programma Jongens in hun Kracht en hoe je deze bewegingsoefeningen met niet al te veel woorden kunt doorleren aan je cliënten in je eigen praktijk en/of leerlingen in je klas of trainingsgroep.

Praktische informatie over de Opleiding Advanced Coach

  • De opleiding bestaat uit totaal zeven opleidingsdagen (3 keer een 2-daagse training en terugkomdag).
  • Plus 2 praktijkmiddagen en een stage van totaal vijf uur.
  • Na de eerste 2-daagse training vindt er een persoonlijke tussenevaluatie plaats.
  • Je ontvangt een duidelijke opleidingsmap met beeldmateriaal.
  • De totale studiebelasting bedraagt circa 80 uur over een periode van 16 weken.
  • Maximale aantal deelnemers per opleiding is 10 personen.

Gecertificeerde Jongens in hun Kracht Coach

Na afronding van de opleiding ben je een gecertificeerde Jongens in hun Kracht Advanced Coach. Met dit certificaat kun je onder licentie van Nuova Strada het advanced trainingsprogramma Jongens in hun Kracht direct inzetten in je eigen praktijk, klas of trainingsgroep en word je ingeschreven in het register Jongens in hun Kracht Coaches, trainers en scholen.

De waarde van de tussenevaluatie

Uit ervaring blijkt dat twee dagen bewegen volgens de Jongens in hun Kracht-methodiek veel losmaakt bij een mens. Ook bij jou kunnen er mogelijk persoonlijke zaken naar boven komen. Daarom is het individuele evaluatiemoment na de eerste twee trainingsdagen van wezenlijk belang. 

Ben je er al aan toe om de rest van de opleiding aan te gaan en het geleerde door te leren aan anderen? Of heb je eerst nog zelf een en ander te verwerken? En als dit laatste het geval is, wil je daarvoor een individueel traject aangaan bij Nuova Strada? De tussenevaluatie is het moment waarop je bewust je keuzes kan maken.

Een uniek Opleidingsprogramma

Dit maakt de opleiding overigens ook uniek: ieder komt tijdens deze opleiding via een eigen, uniek pad bij de kern van de visie van Nuova Strada. Na het ontvangen van je certificaat ‘Jongens in hun Kracht Advanced Coach’ kun jij zelf echt vanuit je eigen zachte kracht het geleerde in jouw praktijk, groep en/of school inzetten.

Agenda 2020
Opleiding Jongens in hun Kracht
Advanced Coach

Opleiding start in Deventer 
datum volgt 
————————–
Zie Agenda

INVESTERING € 1295,00 ALL-IN

Alles begint met het bouwen van een krachtig fundament

Opleiding Jongens in hun Kracht Advanced Coach

De opleiding Jongens in hun Kracht Advanced Coach leidt je op tot het geven van individuele training aan jongens, meisjes en volwassenen met complexe problematiek. Daarnaast wordt je breed opgeleid in het geven van groepstrainingen in je eigen praktijk, school of trainingsgroep. Ik schrijf mij in voor deze opleiding.

CONTACTGEGEVENS
Nuova Strada Academie
Manegestraat 3 7413 VA Deventer
E-mail gerbrand@jongensinhunkracht.nl
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring  Nuova Strada
Google’s Privacy Policy, Terms of Service
Beeldmerk van Nuova Strada Jongens in hun Kracht

Abonneer je op onze Nieuwsbrief!

Volgens ons op