Wat is Jongens in hun Kracht

Wat is Jongens in hun Kracht®

Een duurzame verandering in gedrag begint altijd bij jezelf en als je een bepaalde gedrag van een jongen of meisje wil ombuigen, dan is het essentieel dat de ouders actief meedoen. 

Onze ontdekkingsreis

Dit zijn de belangrijkste conclusie van onze eigen ontdekkingsreis van diverse bestaande, groepsgerichte trainingen in weerbaarheid en sociaal-emotionele ontwikkeling. 

Eenvoudige bewegingsoefeningen

Ze vormen het vertrekpunt voor Gerbrand Martini om een specifieke training te ontwikkelen voor professionals in de jeugdzorg, onderwijs en coachingswereld. Het trainingsprogramma Jongens in hun Kracht, dat aanvullend kan zijn op voor ieders trainings- of begeleidingstraject. De kern van dit trainingsprogramma wordt gevormd door eenvoudige bewegingsoefeningen. 

Een trainingsprogramma voor verschillende thema’s

Het trainingsprogramma Jongens in hun Kracht kun je voor verschillende thema’s inzetten. Bijvoorbeeld voor het ontwikkelen en vergroten van zelfvertrouwen; het duidelijk leren aangeven van de eigen grenzen; voor het ontladen van energie en versterken van je weerbaarheid.

Ook kun je in een individuele training Jongens in hun Kracht leren hoe je jezelf kunt ontspannen; hoe meer in je lijf en uit je hoofd kunt komen; welke kwaliteiten je kunt inzetten bij hoog gevoeligheid en hoe je zelf in verbinding kunt komen met je eigen authentieke kracht.

Alleen voor jongens?

Jongens in hun Kracht was in eerste instantie ontwikkeld voor professionals die trainingen en begeleiding gaven aan jongens. Hoe ga je om met jongensenergie, hoe leer je jongens te kijken naar zichzelf? Hoe maak je jongens bewust dat je ook vanuit zachtheid met elkaar kunt omgaan?

Door de jaren heen kwamen we er achter dat dit trainingsprogramma voor iedereen goed inzetbaar is. Voor jongens, meisjes en volwassenen. Want iedereen heeft jongensenergie in zich; iedereen heeft  behoefte om in beweging te komen.

Jongens in hun Kracht

• Is een eenvoudige & krachtig trainingsprogramma, 

• Waarbij bewegen en lichaamswerk samenkomen, 

• Met eenvoudige bewegingsoefeningen die je fysiek, emotioneel en mentaal in beweging zetten, 

• Zodat je direct gaat voelen wat er in je lichaam gebeurt, 

• Een trainingsprogramma voor jouw als jeugdprofessional. 

CONTACTGEGEVENS
Nuova Strada Jongens in hun Kracht
Manegestraat 3 7413 VA Deventer
E-mail gerbrand@jongensinhunkracht.nl
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring  Nuova Strada
Google’s Privacy Policy, Terms of Service
Beeldmerk van Nuova Strada Jongens in hun Kracht

Abonneer je op onze Nieuwsbrief!

Volgens ons op