Wat is Jongens in hun Kracht

Wat is Jongens in hun Kracht®

Jongens in hun Kracht is een alomvattend trainingsprogramma. Het nodig je uit om fysiek, emotioneel en mentaal in beweging te komen. De bewegingsoefeningen van Jongens in hun Kracht, ontwikkeld door Gerbrand Martini, helpt je met het creëren van een bewuste verbinding met jezelf. De oefeningen zijn makkelijk te leren en brengt je direct in verbinding met je lichaam.

Voelen en ontdekken 

Lichaamsbewustzijn laat je voelen wat er binnen in jouw lichaam gebeurt. Door de eenvoudige bewegingsoefeningen  van Jongens in hun Kracht krijg je inzicht hoe je in bepaalde situaties handelt en op welke wijze je reageert.

Vertrouwen op je eigen kracht

Je leert te vertrouwen op je eigen kracht. Hierdoor wordt het mogelijk om patronen te doorbreken en bewust te kiezen  voor wie je werkelijk bent. Op deze manier ontstaat er weer een natuurlijke verbinding met je hart en je authentieke zijn.

Waarom Jongens in hun Kracht

Het trainingsprogramma Jongens in hun Kracht gaat ervan uit dat ieder mens uniek is. Met zijn eigen vorm, kwaliteit en een eigen routeplanner. Door verschillende invloeden van buitenaf, kan het voorkomen dat je niet meer de juiste route loopt. En wanneer je vervolgens de verbinding met jezelf dreigt kwijt te raken, heeft dit direct of indirect fysieke, emotionele en mentale gevolgen. 

Individuele training Jongens in hun Kracht

Een individuele training Jongens in hun Kracht kan je helpen om weer bij jezelf te komen. Niet door te praten maar juist door te bewegen. Door in beweging te komen krijg je direct verbinding met je lichaam. Hierdoor gaat de energie weer stromen en leer je letterlijk hoe je krachtig kunt blijven staan met beide voeten op de grond. Dit fundament is de basis voor een verder ontwikkeling in het ontdekken van je eigen kracht. In verbinding met je buik en hart ga je ontdekken wie je werkelijk bent.

Voor wie 

Jongens in hun Kracht is in eerst instantie bedoeld voor voor Jongens. Met name om hen te helpen hoe om te gaan met jongensenergie en hen bewust te maken dat je kunt bewegen vanuit zachte kracht. Echter gaandeweg ontdekte Gerbrand Martini dat dit uniek trainingsprogramma Jongens in hun Kracht voor iedereen goed is. Voor jongens, meisjes en volwassenen. 

Jongens in hun Kracht voor verschillende thema’s

Een individuele Jongens in hun Kracht training kun je voor verschillende thema’s inzetten. Voor het ontwikkelen en vergroten van je zelfvertrouwen. Om te leren je eigen grenzen aan te geven. Voor het ontladen van energie en om je weerbaar te worden. 

Verder kun je in een individuele Jongens in hun Kracht training leren hoe je jezelf kunt ontspannen en om uit je hoofd te komen. Hoe je kunt omgaan met hoog gevoeligheid en om je (weer) in verbinding te laten komen met je eigen zachte kracht. 

Meer informatie 

Wil je meer weten over Jongens in hun Kracht! Je wilt je aanmelden voor een individuele training of je zoekt een gecertificeerde Jongens in hun Kracht Coach bij jou in de buurt? Neem dan contact op met Gerbrand Martini of bel naar 0570-607636

CONTACTGEGEVENS
Nuova Strada Academie
Manegestraat 3 7413 VA Deventer
E-mail gerbrand@jongensinhunkracht.nl
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring  Nuova Strada
Google’s Privacy Policy, Terms of Service
Beeldmerk van Nuova Strada Jongens in hun Kracht

Abonneer je op onze Nieuwsbrief!

Volgens ons op