Over Jongens in hun Kracht

Over Jongens in hun Kracht

Jongens in hun Kracht is een door Gerbrand Martini ontwikkelde trainingsprogramma. Het helpt om bij jongens, meisjes en volwassenen een bewust verbinding met zichzelf te creëren. Deze bewust verbinding met jezelf geeft rust, ontspanning, zelfvertrouwen en informatie over wie jij werkelijk bent vanbinnen.

Laagdrempelige Bewegingsoefeningen

Het trainingsprogramma Jongens in hun Kracht bestaat uit laagdrempelige bewegingsoefeningen. Deze kun je makkelijk leren en op elk moment van de dag inzetten wanneer je de verbinding met jezelf dreigt kwijt te raken of niet meer voelt.

Oorspronkelijk ontwikkeld in 2012

Dit uniek trainingsprogramma is in 2012 oorspronkelijk ontwikkeld voor jongens. Met name door het gebrek aan antwoorden over hoe om te gaan met Jongensenergie en de maatschappelijke verharding gaf ons de inspiratie om een compleet nieuw trainingsprogramma te ontwikkelen.  

Vanuit onze expertise met “bewegen vanuit zachte kracht” beseften wij hoe belangrijk het voor de wereld is dat jongens leren “vanuit zachtheid” met elkaar om te gaan, waardoor er meer begrip en vriendschap ontstaat dan bij het bewegen vanuit verharding.

‘Daarbij voelden wij ook dat bewegen “vanuit zachtheid” alleen kan
als je je verbindt met wie je werkelijk bent en kunt leven vanuit je eigen kracht.’

Jongens in hun Kracht van Nu

Het Jongens in hun Kracht trainingsprogramma van nu is een trainingsprogramma voor iedereen. Voor jongens, meisjes en volwassenen. Het programma bestaat uit laagdrempelige bewegingsoefeningen die tot doel hebben om je bewust te maken van je lichaam en de verbinding met je eigen kern.

‘Het unieke van dit trainingsprogramma is
dat wij kijken en bewegen vanuit de verticale lijn.’

Jongens in hun Kracht direct inzetten in je eigen praktijk!

Ben je na dit lezen over Jongens in hun Kracht enthousiast geworden en je wilt zelf Jongens in hun Kracht direct inzetten in je eigen praktijk, klas of trainingsgroep? Schrijf je dan in voor de Opleiding Jongens in hun Kracht Basic Coach.

Doe mee met Ervaringsworkshop

Wil je eerst onderzoeken en zelf ervaren wat dit trainingsprogramma met jou doet? Doe dan mee met een ErvaringsWorkshop Jongens in hun Kracht of de Workshop Omgaan met Jongensenergie. Na deelname hebt je een duidelijk beeld wat je kunt verwachten.

CONTACTGEGEVENS
Nuova Strada Academie
Manegestraat 3 7413 VA Deventer
E-mail gerbrand@jongensinhunkracht.nl
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring  Nuova Strada
Google’s Privacy Policy, Terms of Service

Abonneer je op onze Nieuwsbrief!