Over Jongens in hun Kracht

“Niet alleen voor Jongens”

Het trainingsprogramma Jongens hun Kracht is oorspronkelijk in 2012 ontwikkeld voor jongens. Met name het gebrek aan antwoorden (bijvoorbeeld in scholen) hoe om te gaan met jongensenergie en de maatschappelijk verharding gaf ons de inspiratie om een geheel nieuw trainingsprogramma te ontwikkelen.

Vanuit onze expertise met “bewegen vanuit zachte kracht” beseften wij hoe belangrijk het voor de wereld is dat jongens leren “vanuit zachtheid” met elkaar om te gaan, waardoor er meer begrip en vriendschap ontstaat dan bij het bewegen vanuit verharding.

‘Daarbij voelden wij ook dat bewegen “vanuit zachtheid” alleen kan
als je je verbindt met wie je werkelijk bent en kunt leven vanuit je eigen kracht.’

Jongens in hun Kracht van Nu

Het Jongens in hun Kracht trainingsprogramma van nu is een trainingsprogramma voor iedereen. Voor jongens, meisjes en volwassenen. Het programma bestaat uit laagdrempelige bewegingsoefeningen die tot doel hebben om je bewust te maken van je lichaam en de verbinding met je eigen kern.

‘Het unieke van dit trainingsprogramma is
dat wij kijken en bewegen vanuit de verticale lijn.’

Bewegen vanuit verticaliteit

Eén van de kernwaardes in het trainingsprogramma Jongens in hun Kracht is “Bewegen vanuit de verticaliteit”.  In het onderstaande videopresentatie leg ik in het kort uit wat dit betekend. 

Jongens in hun Kracht “Direct inzetten”!

Wil je dit unieke trainingsprogramma zelf inzetten in je eigen praktijk, trainingsgroep en/of eigen school? Schrijf je in voor de Opleiding Jongens in hun Kracht Basic Coach of doe mee met de Introductieworkshop Jongensenergie! of met een Ervaringsworkshop Jongens in hun Kracht.

Wil je zelf als professional, ouders met je zoon en/of dochter in training en aan de slag met Jongens in hun Kracht meld je aan voor een Individuele Training Jongens in hun Kracht

“Een trainingsprogramma
voor iedereen.
Voor jongens, meisjes 
en volwassenen”

Alles begint met het bouwen van een krachtig fundament
CONTACTGEGEVENS
Nuova Strada Academie
Manegestraat 3 7413 VA Deventer
E-mail gerbrand@jongensinhunkracht.nl
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Google’s Privacy Policy, Terms of Service