Over Jongens in hun Kracht

“Niet alleen voor Jongens”

Het unieke trainingsprogramma is oorspronkelijk in 2012 ontwikkeld voor jongens. Met name het gebrek aan antwoorden (bijvoorbeeld in scholen) hoe om te gaan met jongensenergie en de maatschappelijk verharding gaf ons de inspiratie om een geheel nieuw trainingsprogramma te ontwikkelen.

Vanuit onze expertise met “bewegen vanuit zachte kracht” beseften wij hoe belangrijk het voor de wereld is dat jongens leren “vanuit zachtheid” met elkaar om te gaan, waardoor er meer begrip en vriendschap ontstaat dan bij het bewegen vanuit verharding.

Daarbij voelden wij ook dat bewegen “vanuit zachtheid” alleen kan
als je je verbindt met wie je werkelijk bent en kunt leven vanuit je eigen kracht.

Jongens in hun Kracht van Nu
Het Jongens in hun Kracht trainingsprogramma van nu is een trainingsprogramma voor iedereen. Voor jongens, meisjes en volwassenen. Het programma bestaat uit laagdrempelige bewegingsoefeningen die tot doel hebben om je bewust te maken van je lichaam en verbinding te maken met je eigen kern.

Het unieke van dit trainingsprogramma is
dat wij kijken en bewegen vanuit de verticale lijn.

Bewegen vanuit verticaliteit
Bewegen vanuit de verticaliteit is de lijn die verbonden is met je hart en met je zogenaamde hara-punt. De verbinding met je hart geeft je inzicht in wie je werkelijk bent en welke weg je hebt te gaan. De verbinding met je hara-punt is een verbinding met je zuiver voelen. Dit gaat voorbij het denken. Verbinding met je hart en hara-punt vraagt van je om je hoofd leeg te maken. 

Wil Jij in beweging komen?
Wil je dit unieke trainingsprogramma zelf inzetten in je eigen praktijk, trainingsgroep en/of eigen school?  Schrijf je in voor de opleiding Jongens in hun Kracht Basic Coach! Wil je zelf als professional, ouders met je zoon en/of dochter in training en aan de slag met Jongens in hun Kracht “Niet alleen voor Jongens” meld je aan voor een Individuele Training Jongens in hun Kracht.

“Een trainingsprogramma
voor Iedereen”

MEER INFORMATIE

Wil je meer informaie over ons unieke trainings- en opleidingsprogramma Jongens in hun Kracht?
Bel ons gerust: 0570-607637 of 06-29057884

CONTACTGEGEVENS
Nuova Strada Academie
Manegestraat 3 7413 VA Deventer (tevens trainingslocatie)
Tel 0570-607636 Mob 06-29057884 Gerbrand@jongensinhunkracht.nl
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
NIEUWSBRIEF ONTVANGEN?

Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.