Wij zijn

Maak kennis met… 

Gerbrand Martini

Gerbrand is al ruim 25 jaar actief als professioneel trainer en coach in Tai Chi Chuan en Nin-Jutsu. Waarom de Martial Arts? Omdat daar de lichaamstaal centraal staat die hem alles vertelt over de emoties die erbij jongens, meisjes en ook volwassenen spelen.

Gerbrand: “In de coaching en begeleiding van jongens en meiden ligt het accent vaak op praten over emoties en gevoel. Maar voor veel kinderen is dit ontzettend moeilijk. Ze snappen nauwelijks zelf wat ze voelen, laat staan dat ze het onder woorden kunnen brengen. Door het lichaam en bewegen als insteek te gebruiken, maak ik op een laagdrempelige manier jongens en meiden bewust van de gevoelens die er spelen en hoe ze hiermee om kunnen gaan.”

In de bewegingsoefeningen ziet Gerbrand razendsnel wat er speelt; onzekerheid, (faal)angst, frustratie, verdriet. Maar ook daar waar de liefde, rust, kracht en passie van de jongens en meiden naar boven komt, worden die in de bewegingsoefeningen direct zichtbaar voor hem. Spelenderwijs gaan kinderen hun eigen emoties herkennen. Vandaaruit laat Gerbrand ze, wederom via bewegingsoefeningen, voelen waar ze hun eigen kracht, vertrouwen en rust kunnen vinden.

Rita Kroeze

Rita heeft meer dan 30 jaar ervaring in de psychiatrie en geriatrie. Daarnaast geeft ze inmiddels al meer dan 10 jaar Tai Chi Release (Sifu), Cranio Sacraal therapie en begeleidt ze individuele ontwikkeltrajecten van particulieren en professionals. Als geen ander staat Rita liefdevol en zonder oordeel naast ieder mens en coacht hen toegewijd in hun groei.

Rita: “Door emotionele blokkades weg te nemen, voelen mensen zich beter. Er is weer rust, energie en vertrouwen. Vandaaruit kunnen mensen de volgende stappen zetten in hun persoonlijke ontwikkeling. (Zelf)acceptatie en (zelf)vertrouwen kunnen verder groeien. Ik ga je niet vertellen, maar laten voelen dat je goed bent zoals je bent.”

Rita heeft een natuurlijk, zuiver vermogen om energieblokkades in het lichaam aan te voelen. Door middel van aanrakingen worden emoties versneld losgelaten, verdwijnen de blokkades en groeien kracht, zelfacceptatie en zelfvertrouwen.

“Wij zijn
Gerbrand Martini
Rita Kroeze”

Alles begint met het bouwen van een krachtig fundament
CONTACTGEGEVENS
Nuova Strada Academie
Manegestraat 3 7413 VA Deventer
E-mail gerbrand@jongensinhunkracht.nl
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Google’s Privacy Policy, Terms of Service